INFRA WORK ACADEMY

Verkkotentit osaamisen varmistamiseen

IWA on uusi, ainutlaatuinen verkkotenttipalvelu verkkoyhtiöiden ja urakoitsijoiden osaamisen varmistamiseen. Tentin voit suorittaa kätevästi verkkotenttialustalla – missä sitten oletkin.

IWA pähkinänkuoressa:

Kuvakaappaus verkkokoulutusalustasta.

Verkkotenttejä voi teettää omalla henkilöstöllä ja omilla aliurakoitsijoilla. IWA-palvelu sopii sekä urakoitsijoiden että verkkoyhtiöiden käyttöön.

Tenttiosioiden yhteydestä löytyvät suorat linkit HeadPower IWI (Infra Work Instructions) -ohjeisiin, joista löytyy ohjeet testattaviin asiakokonaisuuksiin. Osaaminen todennetaan verkkotentillä. Hyväksytysti suoritetutuista tenteistä kulkee suoraan tieto HeadPowerin Pätevyysrekisteriin.

HeadPower IWI-ohjeistoa voi käyttää tenttiin opiskeluun. Tilaajayhtiöllä voi olla hankittuna sellainen IWI-versio jolla voi jakaa IWI-sisältöjä esimerkiksi raivausurakoitsijalle.

Tentin voi suorittaa täysin itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta, joko kokonainen osio kerrallaan tai osissa – mikä vain parhaiten sopii aikatauluun.

Kätevää osaamisen varmistamista

Verkkotentti koostuu monivalintakysymyksistä, joista riittävän suureen osaan hyväksytysti vastaaminen antaa suoritusmerkinnän.

Kysymyksiin vastaamisen jälkeen verkkotenttialusta näyttää vielä lyhyen kertauksen siitä, miksi oikea vaihtoehto on ainoa oikea. Näin tentti vahvistaa osaamista ja tarkentaa, miten asiat pitää tehdä.

Kuvakaappaus verkkokoulutusalustasta.

Yhtiökohtaiset kurssit

Voimme toteuttaa verkkotenttejä aiheista, joista yhtiössäsi on tarve varmistaa osaaminen. Autamme mielellämme tenttien luomisessa järjestelmään.

Mahdollisuudet: 

  • Omien materiaalien hyödyntäminen (videot, kuvat, dokumentit) 
  • Yhteiset ja yksilölliset oppimispolut 
  • Interaktiivinen osaamisen varmistaminen 
  • Henkilökohtainen suoritustodistus 
  • Mahdollisuus seurata osaamista 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä. Kohta teilläkin osaamisen varmistaminen sujuu joustavasti ja luotettavasti!