Meille töihin?

HeadPower rekrytoi

HeadPower on suomalainen infraverkkoyhtiöitä palveleva pilvipalvelutoimittaja. Yhtiömme on perustettu 2001, liikevaihtomme on yli 4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 40. Omistajamme ovat suomalaisia infra-alan yhtiöitä.

Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja palveluita vastaamaan paremmin asiakkaiden ja toimialan tarpeita – nyt ja tulevaisuudessa.

Juuri nyt haemme:

Liiketoimintamme kasvaessa haemme

SaaS-palvelumyyjää

Asiakaskuntasi tulee koostumaan energia-alan toimijoista, urakoitsijoista sekä kaupunkien teknisten palveluiden ja vesilaitosten asiakkuuksista Suomessa. Toimialueen maantieteellisenä painopisteenä on Etelä-Suomi.

Tehtävänäsi on hoitaa nykyisiä asiakkuuksia sekä hankkia uusia asiakkuuksia. Yritysmyyntikokemus on välttämätön ja kokemus myynnistä julkiselle sektorille on eduksi. Myyntisyklit ovat monesti pitkiä, joten tässä tehtävässä sitkeys ja järjestelmällisyys palkitaan.

Arvostamme:

  • Paloa myyntityöhön ja kauppojen tekoon
  • Kykyä kehittää pitkäjänteisesti asiakassuhteita
  • Kokemusta palveluiden myynnistä yrityksille ja julkishallinnolle
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaan tarpeita
  • Soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa
  • Vahvoja kommunikointitaitoja ja järjestelmällistä otetta työhön
  • Sujuvaa kommunikointia suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti, englannin- ja ruotsinkielentaito on etu

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden myydä alansa parhaita palvelutuotteita vakaalle ja vaativalle asiakaskunnalle sekä vakaan ja menestyvän työnantajan hyvät henkilöstöedut.

Jos olet pitkäjänteinen yritysmyyntiin suuntautunut myyjä, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveella ja ansioluettelosi 31.5.2022 mennessä osoitteeseen heikki.juhola(@)headpower.fi. Merkitse viestisi otsikoksi ”SaaS-palvelumyyjä”.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, niin voit soittaa Heikki Juhola 0400-467 923 seuraavina aikoina:

Ke 18.5. klo 14-16
Ti  24.5. klo 12-14
Ma 30.5. klo 14-16

 

HeadPower on perustettu vuonna 2001 ja henkilöstöä on yhteensä noin 40 henkeä neljässä toimipisteessä Espoossa, Ulvilassa, Tampereella ja Jyväskylässä. HeadPower Oy on infraverkkojen digitalisaation edelläkävijä. HeadPowerin pilvipalveluja käyttävät infraverkkojen omistajat ja operoijat sekä suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat. Asiakkaamme pitävät huolen siitä, että vesihuolto, sähkö, kaukolämpö ja tietoliikenne toimivat Suomessa kaikissa tilanteissa. Palvelumme perustuvat SaaS -palvelumalliin jonka kehittämisessä olemme Suomen ensimmäisiä pioneereja. Luottoluokituksemme on AAA. Lisätietoja www.headpower.fi

Me HeadPowerilla, kehitämme tuoteitamme moderneilla työkaluilla Safe mallin mukaisesti, scrum tiimeissä. Käytämme mm. C#, odataa, pilvipalveluita (Azure) sekä Angularia.

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole ohjelmistokehitystiimiin avoimia hakuja päällä, mutta etsimme jatkuvasti sinne sopivia henkilöitä.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään töitä ketterässä ohjelmistokehitystiimissämme, ota yhteyttä Jussi Rikalaan p. 040 840 5110. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen jussi.rikala(@)headpower.fi.

Käsittelemme hakemuksesi ja otamme yhteyttä!