Meille töihin?

HeadPower rekrytoi

Ohjelmistokehittäjä

Tarvitsemme nyt palvelujemme edelleen kehittämiseen FRONT END – KEHITTÄJÄN SEKÄ FULL STACK – KEHITTÄJÄN Tampereen tai Jyväskylän toimipisteeseemme

Haluatko tehdä töitä moderneilla työkaluilla mukavassa porukassa vaihtelevien sovellusten parissa?

Haluaisitko kehittää web- sovelluksia käyttäen hyväksi moderneja frameworkeja ja olla mukana kehittämässä järjestelmän käytettävyyttä sekä etsimässä uusia ratkaisuja käyttöliittymien kehittämiseen käyttäen Angularia ja muita uusia tekniikoita?

Tai kenties haluaisit tehdä kehitystä laajemmalla rintamalla kaikkiin sovelluksen kerroksiin käyttäen mm. C#, oDataa, Azurea ja servicebusia sekä Angularia?

Tarvitsemme nyt palvelujemme edelleen kehittämiseen

Front end – sekä Full stack -kehittäjän

Tehtävissä onnistumisessa tarvitset kokemusta web-sovellusten ja palveluiden kehittämisestä ja ketterästä ohjelmistokehityksestä. Tehtävässä auttaa innostunut ote sovelluskehitykseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen, oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu kehittää omaa osaamista edelleen. Suomen ja englannin taito auttaa kommunikoinnissa.

Räätälöimme työnkuvan kokemuksesi mukaan; meillä on paikka senioriosaajalle, ja pystymme myös kasvattamaan juniorista ammattilaisen tiimiimme. Itsellesi sopivan toimiston voit valita toimistoistamme Tampereella, Jyväskylässä tai Ulvilassa.

Pääset syventämään osaamistasi ja kasvamaan ammattilaisena monipuolisten työtehtävien parissa sekä työskentelemään yhdessä tiimin lisäksi muiden HeadPowerin yhteensä kolmenkymmenen ohjelmistoammattilaisen kanssa. Työvälineesi ovat laadukkaat ja uusia teknologioita hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja antavat HeadPowerin tekninen arkkitehti Kimmo Nöjd 040 536 5593 ja BaronaIT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil 0400 358 878.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian careers.barona.fi:n ”Hae työpaikkaa” – linkin kautta. Aloitamme haastattelut tehtäviin heti sopivien henkilöiden osuessa kohdalle.