Meille töihin?

HeadPower rekrytoi

Haluatko tehdä töitä moderneilla työkaluilla mukavassa porukassa vaihtelevien sovellusten parissa? Haluaisitko kehittää web- sovelluksia käyttäen hyväksi moderneja frameworkeja ja olla mukana kehittämässä järjestelmän käytettävyyttä sekä etsimässä uusia ratkaisuja ja työkaluja käyttöliittymien kehittämiseen?
Tai kenties haluaisit tehdä järjestelmänkehitysratkaisuja laajemmalla rintamalla kaikkien kehityskerrosten osalta käyttäen mm. C#, odataa, pilvipalveluita ja Azurea sekä Angularia ja KendoUI:tä?

HeadPower Oy toimittaa suomalaisia pilvipalveluita infraverkkoyhtiöille. Digitaaliset tuotekokonaisuutemme koostuvat sovelluksista ja ohjeistoista, jotka helpottavat ja tehostavat verkonhaltijoiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja tarviketoimittajien jokapäiväistä työskentelyä.
Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Ulvilassa ja Jyväskylässä. Lue lisää www.headpower.fi

Tarvitsemme nyt

Ohjelmistokehittäjän

(Front End tai Full Stack)

Jyväskylään tai Tampereelle
Tehtävissä onnistumisessa tarvitset kokemusta web-sovellusten ja palveluiden kehittämisestä ja ketterästä ohjelmistokehityksestä. Tehtävässä auttaa innostunut ote sovelluskehitykseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen, oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu kehittää omaa osaamista edelleen. Suomen ja englannin taito auttaa kommunikoinnissa.

Pääset syventämään osaamistasi ja kasvamaan ammattilaisena monipuolisten työtehtävien parissa sekä työskentelemään yhdessä tiimin lisäksi muiden HeadPowerin yhteensä kolmenkymmenen ohjelmistoammattilaisen kanssa. Työvälineesi ovat laadukkaat ja uusia teknologioita hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.

Hausta vastaa Academic Work ja hakuun liittyvät yhteydenotot Eveliina Anteroiselle; eveliina.anteroinen@academicwork.fi. Hakuaika päättyy 28.4.2021.