HeadPower AR

Lisätyn todellisuuden sovellus sähköverkon suunnittelijoille havainnollistaa kätevästi, miltä muuntamot ja jakokaapit näyttävät maastossa.

Hei sähköverkkojen suunnittelija!

HeadPower AR on täällä. Lisätyn todellisuuden käyttö ottaa ensiaskeleitaan, mutta jo nyt voimme tarjota sinulle AR-kokemuksen, jonka voit ladata omaan Android-laitteeseesi.

HeadPower AR:n ensimmäisessä versiossa pääset asettamaan muuntamoita ja jakokaappeja suoraan suunnitelluille paikoille. Sovelluksesta otettavat näyttökuvat havainnollistavat maanomistajille, miltä lopputulos näyttää maastossa.

Kokeile sovellusta ja osallistu samalla 200 euron Gigantin lahjakortin arvontaan. Luo sovelluksella oma kuva käyttökohteesta. Arvontaan pääset osallistumaan Linkedinissä.

Kysymyksessä on kaikille ilmainen betaversio.

Sovelluksesta löytyy muuntamoiden ja jakokaappien lisäksi myös kaapelireittien suunnittelussa käytettävät merkki- ja varoituskepit. Sovelluksen sisällä olevat mittaustyökalut mahdollistavat komponenttien sijoittamisen maastoon hyvinkin tarkasti. Työkalulla voi myös tarkastaa komponenttien sallitut etäisyydet esimerkiksi rakennuksista.

 

Lisätty todellisuus (Augmented Reality) on virtuaalisen todellisuuden muoto, jossa todelliseen ympäristöön lisätään virtuaalisia elementtejä.