Verkonrakennusblogi

Tervetuloa HeadPower Oy:n blogiin! Täällä käsitellään ja keskustellaan infraverkosto- ja pilvipalvelualan ajankohtaisista aiheista ja uusimmista tuulista. Kirjoittajina ovat HeadPowerin eri alojen asiantuntijat.

VerkostoGolf 2019 @Vihti Golf

by | Jun 28, 2019 | Uutiset, Verkonrakennusblogi | 0 comments

Perinteinen VerkostoGolf tapahtuma vietettiin poikkeuksellisen kauniissa säässä juhannusviikon tiistaina Vihdissä. Sää oli tosiaankin poikkeuksellisen hyvä, jos sitä vertaa kahteen edelliseen vuoteen. Nimittäin viime vuonna tapahtuma järjestettiin Muuramessa ja edellisenä vuonna Hämeenlinnassa sateisissa merkeissä. Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee – nyt keli oli kohdallaan.

Osallistujia oli mukana kaikkiaan 26 henkilöä ja ilmeisesti ensimmäistä kertaa koko tapahtuman historiassa, mukana oli myös naispuolinen edustaja. Tämä oli erittäin positiivinen kehitys, vaikkakin pieni sellainen, ehkäpä jo hivenen ukkoutuneeseen osallistujakaartiin. Sovimme heti samalla kertaa, että tämä kehityssuunta saa jatkua ja ensi vuonna naispuolisia osallistujia on enemmän kuin yksi.

Ensimmäiset kilpailijat saapuivat paikalle jo paljon ennen tapahtuman järjestäjiä. Heillä oli kuuleman mukaan ongelmia lyönnin kanssa ja sitä oli tarkoitus korjata rangella ennen starttia. Kun tuloslistaa tarkastelee voi todeta, ettei ongelmaan ei löytynyt ratkaisua. Mutta aika monelle meistä kilpailu on sivuseikka ja tapahtuman tärkein anti on yhteistyökumppaneiden tapaamiset.

Koska tapahtuma on myös kilpailu, muutama sana tuloksistakin. Parhaasta lyöntipelituloksesta käytiin tiukka vääntö. Nimittäin kun kaksi palaajaa ylsi samaan tulokseen, paremmuus ratkesi paremman takaysin turvin molempien herrojen tuloksen ollessa 81 lyöntiä. Pisin drive ja lähimmäs lippu menivätkin ilman kovaa taistelua. Nimittäin viimeisen ryhmän vuoron koittaessa pisin drive oli jo niin kaukana, että sitä ei meinannut teeboksista erottaa ja lähimmäs lippua oli merkattu 45 cm. Varsinaiseen kisaan, joka oli pistebogey, saatiin erinomaisia tuloksia. Voittajalla pisteitä oli huikeat 45, toisellakin vielä 41 ja kaikkiaan ¼ pelaajista onnistui alittamaan oman tasoituksensa. Onnittelut kisassa menestyneille!

Alla tapahtuman kuvasaldoa:

TJ Jukaraisen ryhmä

Ryhmä 1

TJ Jukaraisen avaus

Pistebogey 1

Pistebogey 2

Pistebogey 3

Paras lyöntipelitulos

Best Lady

Lähimmäs lippua

Pisin drive

Tapahtuma oli onnistunut, hymyt olivat herkässä ja kiitoksia jaeltiin puolin ja toisin. Olisipa sää aina yhtä aurinkoinen, se saa ihmeitä aikaan.

 

Hyvää kesää kaikille!

Pekka Koivumaa

Pekka Koivumaa

Koulutus ja konsultointi

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Tee-se-itse -työväline

Yllätyin siitä, kuinka paljon uusia innovatiivisia työmenetelmiä on toimialalle ilmaantunut.  On keksitty uusia tapoja rakentaa nopeammin, tehokkaammin ja edullisemmin. Tämähän on mahtavaa! Eteen tulleita ongelmatilanteita ratkaistaan esimerkiksi rakentamalla itse...

read more

Mikä ihmeen Appi?

Appi, applikaatio, sovellus, softa, ohjelma jne. Rakkaalla lapsella monta nimeä. Internetin ja digitalisaation myötä maailma ”tiivistyy”, ja jokaisen on ollut pakko – tahtoen tai tahtomattaan – mukautua sen mukana. Eikä se välttämättä ole ollenkaan huono asia....

read more

Tähtiä ja peukkuja

Kuluttajien välinen verkkokauppa toimii osaltaan siksi, että tavaran myyjä ja ostaja voivat antaa kaupankäynnin sujumisesta toisillensa palautetta. HeadPower toi tämän kuluttajien välisestä kaupasta tutun ominaisuuden yritysten väliseen kauppaan julkaisemalla syksystä...

read more