HeadPowerin asiakasportaaliin on lisätty uusi ohjeistojen haku -toiminto, joka helpottaa ja nopeuttaa oikeiden ohjeiden löytämistä. 

Uusi hakutoiminto mahdollistaa sen, että käyttäjä pääsee hakemaan vapaalla sanahaulla tarvitsemiaan sisältöjä hakukentästä, joka sijaitsee portaalin yläpalkissa. 

— Käyttäjä pääsee nyt hakemaan sisältöjä suoraan portaalista. Aiheittain hakemisen lisäksi onnistuu nyt siis myös se, että käyttäjä kirjoittaa etusivun hakukenttään, mitä on hakemassa. Ennen hakeminen onnistui pelkästään ohjeiston sisältä, HeadPowerin palvelupäällikkö Harri Rostedt kertoo. 

Hakutoiminto osaa hakea sisältöjä kaikista portaalin ohjeistoista, myös pdf-tiedostoista. Uudistus nopeuttaa merkittävästi käyttäjän työtä tilanteissa, joissa hän ei tiedä, mistä ohjeesta haettu vastaus löytyy.

Hakutulokset näytetään portaalin etusivun haussa siitä riippumatta, onko käyttäjällä käyttöoikeuksia ohjeistoon. Varsinaisen kohteen avaaminen kuitenkin edellyttää sitä, että kyseinen ohjeistotuote on hankittu yrityksen käyttöön. 

Hakutoiminto tulee käyttöön myös mobiiliappi Hemmossa lähiaikoina. 

Oheinen gif-animaatio havainnollistaa hakutoiminnon käyttöä.

Lisätietoja antaa Harri Rostedt 
[email protected] 
050 4301145