HeadPower Infra Work Instructions -tuotteen etusivusta on tuoreessa uudistuksessa tehty entistä selkeämpi. HeadPower-ohjeistot löytyvät HeadPower IWIn alta.

Etusivun näkymästä käyttäjä voi valita, mitä on hakemassa.  Vaihtoehtoina ovat vapaasanahakuna toimiva Haku, HeadPower Ohjeistot sekä Tilaajan ohjeet.

– Muutoksen taustalta löytyy halu helpottaa ohjeistoissa navigointia ja ennen kaikkea tiedon löytämistä. Tiedon löytämisen helpottaminen on jatkuva tavoitteemme, jota tämäkin uudistus siis palvelee, HeadPowerin palvelupäällikkö Harri Rostedt sanoo.

Vapaasanahaulla löytyvät ne ohjeet, joista löytyy käyttäjän syöttämä hakusana. Ominaisuus on erityisen käytännöllinen silloin, kun käyttäjä ei ole aivan varma, mistä ohjetta kannattaisi etsiä.

HeadPower-ohjeistot-linkistä edetään katalogimaiseen näkymään, jossa ohjeet järjestyvät loogisten alaotsikoiden mukaan. Osiosta voi etsiä tarvitsemansa valitsemalla suodattimista sopivat vaihtoehdot, jolloin järjestelmä ehdottaa ohjeita käyttäjän valintojen perusteella. Tässä osiossa näkyvät kaikki ohjeet, joihin käyttäjällä on käyttöoikeus.

Tilaajan ohjeisiin suoraan siirtymällä pääsee käsiksi niihin yhtiökohtaisiin lisäyksiin, joihin käyttäjälle on annettu käyttöoikeus. Vasemmalla Tilaajan ohjeet -osiossa käyttäjä saa valita, minkä yhtiön ohjeita haluaa tarkastella.