Me HeadPowerilla haluamme huolehtia ihmisten terveydestä sekä varmistaa palveluidemme luotettava toiminta myös pandemian keskellä. Olemme noudattaneet viranomaisten ohjeita ja suosituksia koronapandemian vaikutusten minimoimiseksi mm. siirtämällä koko henkilöstömme etätöihin 18.3. alkaen. Lisäksi kaikki mahdolliset asiakas- ym. tapaamiset pidetään etäpalavereina, video- tai puhelinyhteyksillä. Oman henkilöstömme kesken nämä etätapaamiset ovat normaalia työarkea, toimipisteemme kun sijaitsevat neljällä eri paikkakunnalla. Toimintamme siis jatkuu normaalisti vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta.

Näinä aikoina korostuu fyysisen kontaktin minimoiminen, myös työtehtävissä. Sovelluksiemme avulla työmääräimet, -suoritusten kuittaukset, tuntikirjaukset jne hoituvat sähköisesti, hygieenisesti ja tehokkaammin, ilman fyysistä kontaktia ja edestakaisin kuljetettavia lomakkeita. Esimerkiksi IWM on oiva ratkaisu töiden tilaamiseen, toimittamiseen ja kokonaisvaltaiseen seurantaan, vaikka kotitoimistosta käsin. Digipöytäkirjoilla tehdään tarkastukset mobiililaitteeseen kuittaamalla. Kenttälaajennus taas digitalisoi asentajien työjonojen hallinnan ja työaikakirjaukset. Kaikki reaaliajassa.

Toivotamme turvallisia ja terveitä työpäiviä, olet sitten kotikonttorilla tai kentällä. Muistakaa viranomaisten ohjeet turvaetäisyydestä ja käsihygieniasta. Tsemppiä kaikille!