Toimi oikein. Toimi turvallisesti.

Tietoliikenneverkon rakentajien ja rakennuttajien käyttöön tarkoitetut tuotteemme auttavat nopean ja luotettavan tietoliikenneverkoston toteutuksessa. Tietoliikenneinfrastruktuurin on toimittava kaikissa olosuhteissa, ja siksi verkoston suunnittelu ja rakentaminen on toteutettava yhteistyönä kaikkien osapuolien kesken. Ennakoivalla suunnittelulla varmistetaan verkon pitkä palveluikä: mahdollisuus lisätä alueverkkoon jälkikäteen lisäarvojärjestelmiä kertoo asianmukaisesta suunnittelusta.

Myös verkostojen toimintavarmuus ja tietoturvallisuus varmistetaan aktiivisella suunnittelulla ja ennakoinnilla. Oleellinen osa turvallisuutta on suunnittelu- ja rakennusvaiheiden sekä ylläpitävien toimien dokumentointi.

Tarjoamamme tuotteet on jaoteltu teemoittain. Sinun ei tarvitse tietää, mitä etsit – riittää kun tiedät, mihin aiheeseen kaipaat apua.

HeadPower-tuotevalikoima

Mahdollistamme tilaajan ja toimittajan saumattoman yhteistyön isoissakin projekteissa. Yksittäiset tuotteet ovat suunniteltu täydentämään toisiaan ja muodostamaan tarvittaessa koko toimintaprosessia tukevan kokonaisuuden. Voit ottaa valikoimastamme käyttöösi esimerkiksi Työnohjaus-sovelluksen tai päätyä kokonaisvaltaisempaan palvelukokonaisuuteen.

Asteittainen step-by-step -hankintaprosessi takaa tyytyväisyytesi prosessin jokaisessa vaiheessa. Asiakkaana voit räätälöidä palvelukokonaisuuden sopimaan omiin tarpeisiisi. Tarkempi tuotekohtainen tieto ja käyttöohjeet löytyvät tuotteiden yhteydestä.

Palvelu on meidän juttu

HeadPower tekee yhteistyötä yrityksesi kanssa ja kehittää palveluitaan huomioimalla organisaatiosi tarpeet.

HeadPowerin valmiiden sovellusten ja tuotteiden lisäksi konsernimme kehittää jatkuvasti uusia sovelluksia räätälöitynä asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaan tarve lähtökohtana pystymme tarjoamaan todellista hyötyä ja oikeat sovellukset kuhunkin tilanteeseen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa.
p. 010 841 5400