Teemu Lepistö on aloittanut HeadPower Oy:n vesihuoltosektorin tuotepäällikkönä 1.5.2021. Oma tuotepäällikkö vesihuollon puolella mahdollistaa sektorille tarjottavien palveluiden kehittymisen. 

Teemulla on pitkä kokemus vesilaitostoiminnasta, jossa hän viimeksi työskenteli vesihuoltomestarin ja toimitusjohtajan tehtävissä Ikaalisten vesihuollossa. Hänellä on lisäksi paljon taustaa yrittäjänä toimimisesta projektinjohtotehtävissä teollisuudessa sekä useilla vesilaitoksilla.  

Teemun vastuualue HeadPowerin tuotekehitysyksikössä on vesihuoltosektorin käyttöön tarkoitetut palvelut ja niiden kehitys. Kehitettävät uudet palvelut mahdollistavat vesi- ja viemäriverkostorakentamisen ja verkostojen kunnossapidon aiempaa tehokkaammin ja laadukkaammin. Teemun toimipaikka sijaitsee HeadPowerin Tampereen toimipisteessä. 

Tuotepäällikkö Teemu Lepistö

HeadPower Oy toimittaa suomalaisia pilvipalveluita infraverkkoyhtiöille kuten vesi-, sähkö-, tietoliikenne- ja kaukolämpöyhtiöille ja verkkoja rakentaville urakoitsijoille. Yhtiön sovellukset ja ohjeistot tehostavat verkkoyhtiöiden ja urakoitsijoiden jokapäiväistä työskentelyä.   www.headpower.fi