Suunnittelijan muistilista on julkaistu entistä laajempana versiona Vakiorakenteiden ja Sähköjakelun yksiköiden käyttäjille. Muistilista auttaa seuraamaan, mitä kaikkea työkohteessa täytyy ottaa huomioon.

Suunnittelijan muistilista tarjoaa yhden tavan käyttää HeadPowerin ohjeistoja. Linkitykset mahdollistavat sen, että tiiviiltä vaikuttavan listan kautta pääsee käsiksi suureen tietomäärään. Lisätiedot ovat aina vain yhden askeleen päässä.

—Listasta voi kohta kohdalta käydä läpi, koskevatko asiat käsillä olevaa tilannetta vai ei. Muistilista on suunnittelijalle hyvä apuväline, joka auttaa seuraamaan, että kaikki tarvittava on otettu huomioon, HeadPowerin tuotepäällikkö Jenniliina Stenfors sanoo.

Suunnittelijan muistilistasta näkee helposti, mitkä asiat koskevat juuri omaa työmaata. Lista toimii helppokäyttöisenä työkaluna suunnittelijalle, joka voi tarkistaa esimerkiksi, mitä kaikkia lupia täytyy kulloinkin hakea.

Muistilista on alun perin ollut saatavissa Ympäristöohjeistojen käyttäjille, mutta laajennuksen myötä sen sisällöt palvelevat myös muissa kuin ympäristöasioissa.

Lisätietoja antaa tuotepäällikkö
Jenniliina Stenfors
[email protected]