Onko pian taas SÄTKY-koulutusten aika? Älä saa sätkyä vaan käänny HeadPowerin puoleen. Olemme Adaton hyväksymä SÄTKY-kouluttaja.

Sertifioidut SÄTKY-kouluttajamme järjestävät muun muassa yhtiökohtaisia SÄTKY-kursseja, joilla henkilöstön osaaminen saadaan ajan tasalle yhdessä hujauksessa.

Tällä hetkellä järjestämme koulutukset etänä pandemiatilanteen vuoksi, mutta tilanteen normalisoituessa järjestämme SÄTKY-kursseja myös asiakkaidemme luona.

SÄTKY-koulutus täyttää SFS 6002 standardin vaatimukset sähkötyöturvallisuuskoulutukselle. Koulutus on voimassa 5 vuotta kerrallaan, ja kurssin kirjallisen testin hyväksytystä suorituksestasaa henkilökohtaisen SÄTKY-kortin. SÄTKY-kurssin materiaali jää kurssilaisille, jolloin siihen voi myöhemmin tarvittaessa palata muistin virkistämiseksi.

HeadPowerin SÄTKY-kouluttajien vankka kokemus jännitetyökoulutuksista takaa, että koulutus on sopivan mukaansatempaava ja kouluttajien työturvallisuusasioiden tuntemus erittäin korkealla tasolla.

Onko sinulla tarvetta yhtiökohtaiselle SÄTKY-koulutukselle? Ota meihin yhteyttä nettisivujemme chatin kautta tai sähköpostilla [email protected]