Tehokkuutta työskentelyyn

Tuhannet rakennuttamisen ja urakoinnin ammattilaiset ympäri Suomea käyttävät HeadPowerin sovelluksia päivittäin työnsä suunnitteluun, kilpailuttamiseen, tilaamiseen sekä sisäisten ja ulkoisten töiden ohjaukseen.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisumalleja eri toimialojen infraverkostojen erilaisiin tarpeisiin.

Voit käyttäjänä koota tuotteistamme tarvitsemasi palvelukokonaisuuden. Haluatpa sitten tilata koko urakan tai tarvitset yksittäisiä työnohjauksen materiaaleja, löydät tarvitsemasi valikoimastamme. Löydämme varmasti neuvotteluissa sopivan kokonaisuuden tarpeisiisi esimerkiksi kokonaisvastuu- tai isännöintimalleista.

Sähköverkkoa varten tehdyt työkalumme tehostavat suunnittelua sekä helpottavat rakentamistyön tilaamista sekä työvaiheiden dokumentointia. Tuotteiden käyttäminen mahdollistaa paitsi omien resurssien ohjauksen myös maastosuunnittelutyön ja rakennuttamisvalvonnan ostamisen yhtiön ulkopuolisilta tahoilta.

Tarjoamamme tuotteet on jaoteltu teemoittain. Sinun ei tarvitse tietää, mitä etsit – riittää kun tiedät, mihin aiheeseen kaipaat apua.

HeadPower-tuotevalikoima

Mahdollistamme tilaajan ja toimittajan saumattoman yhteistyön isoissakin projekteissa. Yksittäiset tuotteet ovat suunniteltu täydentämään toisiaan ja muodostamaan tarvittaessa koko toimintaprosessia tukevan kokonaisuuden. Voit ottaa valikoimastamme käyttöösi esimerkiksi Työnohjaus-sovelluksen tai päätyä kokonaisvaltaisempaan palvelukokonaisuuteen.

Asteittainen step-by-step -hankintaprosessi takaa tyytyväisyytesi prosessin jokaisessa vaiheessa. Asiakkaana voit räätälöidä palvelukokonaisuuden sopimaan omiin tarpeisiisi. Tarkempi tuotekohtainen tieto ja käyttöohjeet löytyvät tuotteiden yhteydestä.

Palvelu on meidän juttu

HeadPower tekee yhteistyötä yrityksesi kanssa ja kehittää palveluitaan huomioimalla organisaatiosi tarpeet.

HeadPowerin valmiiden sovellusten ja tuotteiden lisäksi konsernimme kehittää jatkuvasti uusia sovelluksia räätälöitynä asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaan tarve lähtökohtana pystymme tarjoamaan todellista hyötyä ja oikeat sovellukset kuhunkin tilanteeseen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa.

p. 010 841 5400