HeadPower on julkaissut ensimmäisen alle 1000 voltin jännitetöiden perehdytysvideon. Koulutuskäyttöön kuvataan lisää videoita aivan lähitulevaisuudessa.

 

Uudella videolla ohjeistetaan jonovarokekytkimen asentaminen jakokaappiin. Havainnollinen video näyttää koko prosessin suojavälineiden tarkastuksesta sulakkeen asentamiseen ja jännitteen kytkemiseen asti.

— Ammattimaisessa perehdytysvideossa iso ero YouTubesta kaivettuun materiaaliin on se, että kaikki näytetään vaihe vaiheelta tekijän näkökulmasta. Missään välissä ei siis jää näyttämättä tärkeitä työvaiheita, HeadPowerin tuotepäällikkö Marko Rantakallio sanoo.

 

Videota voidaan käyttää koulutusvaiheessa osana opetusta ja myöhemmin kertauksena. Video osana koulutusta ratkaisee monia pieniä käytännön ongelmia. Koulutustilassa ei välttämättä ole jännitetöissä tarvittavia suojavälineitä, jolloin niiden tarkastus on helpointa käydä läpi videolta.

 

HeadPowerilta on jo aiemmin ilmestynyt yli 1000 voltin jännitetöiden koulutusvideoita, ja lähitulevaisuudessa alle 1000 voltin töistä voidaan julkaista enemmänkin materiaalia.

— Pääsemme nyt joustavammin tekemään uutta materiaalia, sillä meillä on talon sisällä osaaminen ihan tähän kuvaamispuoleen, Rantakallio kertoo.