HeadPowerin Pätevyysrekisterin sisältöosuutta on päivitetty. Merkittävimmät muutokset koskevat ajokorttiluokkien ajo-oikeuksia.

— Pätevyysrekisterin tietoja päivitetään vuosittain. Käyttäjä voi aina luottaa siihen, että sovelluksessa ja sisällöissä olevat tiedot ovat ajantasaisia ja oikein, HeadPowerin tuotepäällikkö Jenniliina Stenfors sanoo.

Ajokorttiluokka LT eli liikennetraktorikortti on poistunut käytöstä. Vanhalla LT-kortilla saa kuitenkin jatkossa ajaa kaikkia ajoneuvoja, jotka kuuluvat T- ja AM/121 -luokkien alle.

Traktorikortin eli ajokorttiluokan T ajo-oikeus laajeni. T-luokan ajokortilla saa nyt ajaa traktoria, jonka rakenteellinen nopeus on korkeitaan 60 kilometriä tunnissa. Aiemmin enimmäisnopeus oli 40 kilometriä tunnissa. Laajennus ei kuitenkaan koske T3b-luokan traktoreita, joita saa ajaa vanhalla LT-kortilla tai mopoautokorteilla tai ylemmillä korteilla.

Ajokorttiluokka B laajeneni koskemaan myös T3b-luokan traktoreita, joiden ajamiseen vaadittiin aiemmin kuorma-autokortti. Kaikki tiedot ajokorttiluokkien muutoksista löytyvät Pätevyysrekisteristä.