Palveluiden käyttöönotto

Tarjoamme tuotteiden lisäksi apua käyttöönottoprosessiin: tietovirta-analyysin, käyttöönottosuunnitelman, tarvittavat työpajat henkilöstölle ja johdolle sekä koulutukset aina asiakaskohtaisesti räätälöityinä. Tiedämme, että uusien prosessien käyttöönotossa on useita huomioitavia seikkoja kuin tekniikka: ihmiset toteuttavat muutokset. Siksi on tärkeää, että jokainen henkilö ketjussa ymmärtää prosessin tavoitteet ja etenemisjärjestyksen. Tarkoin suunnitellun käyttöönottoprosessimme avulla pystymme huolehtimaan palvelun käyttöönoton sujuvuudesta, osoittamaan prosessiuudistuksen hyödyt sen käyttäjille sekä takaamaan palvelun korkean käyttöasteen heti aloituksesta alkaen.

Myymme valmiita HeadPower –tuotteita käyttöösi. Kaikkia palveluita ja tuotteita käytetään HeadPower-portaalin kautta. Saat tarvittavat tunnukset ja käyttöoikeudet portaalipalvelu-sopimuksen teon yhteydessä.

 

HeadPower -portaalin käyttöympäristövaatimukset

Portaalin tuotteiden käyttö edellyttää, että sinulla on käytössäsi Microsoft Internet Explorer selaimen versio 10 tai 11.

Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että portaali toimii Mozilla Firefox ja Google Chrome -selainten uusimmilla versioilla.

Osassa tuotteita on liitetiedostoja, joiden avaaminen vaatii

  • Adobe Reader
  • Adobe Flash Player
  • AutoCAD /CADS tai
  • Microsoft Office yhteensopivia sovelluksia.

HeadPowerin kaikki palvelut toimitetaan Software as a Service -periaatteen mukaisesti kokonaispalveluna.

Palvelut sisältävät mm. sovellukset, niiden päivitykset, palvelimet korkean käytettävyyden palvelinkeskuksessa, varmuuskopioinnit ja asiakastuen.