Maastosuunnittelusovellukseen on tehty taustakartta-aineistojen kevätpäivitys, joten sovelluksen taustakartta- ja kiinteistöraja-aineistot ovat täysin ajantasaiset. Lisäksi sovellukseen on lisätty uusi Rajamerkit -karttataso ja tehty muita pienempiä muutoksia, jotka helpottavat sovelluksen käyttöä vielä entisestään.

Uusi Rajamerkit -karttataso helpottaa rajamerkkien löytämistä. Rajamerkit auttavat kiinteistörajojen tarkkojen sijaintien hahmottamisessa sekä reittien merkitsemisessä maastossa liikuttaessa.

— Kun uuden Rajamerkit-tason kytkee päälle, kartan päälle saa näkyviin kiinteistörajamerkkien tarkat sijainnit ja niiden numerot. Rajamerkkien numerot tulevat näkyviin, kun kartan zoomaa tarpeeksi lähelle tai kun karttatulosteen muodostaa riittävän tarkalla mittakaavalla, HeadPowerin tuotepäällikkö Jukka Lampinen selittää.

Aineistopäivityksen yhteydessä Maastosuunnittelusovellusta muutettiin niin, että kartanmuokkaustyökalu aukeaa oletuksena kokoruututilaan, mikä tekee työkalun käytöstä entistäkin helpompaa.

Reittipisteiden sisäänluku-toimintoon on lisätty uusi valinta, jonka avulla reittipisteet voidaan jatkossa siirtää myös olemassa olevan kartan päälle uusina pisteinä ilman, että joudutaan tyhjentämään karttaa ennen siirtoa.  Muutos helpottaa maastossa paikannettujen ja alkuperäisistä sijainneistaan siirtyneiden pisteiden vertailua ja tunnistamista.

Lisätietoja antaa:
Tuotepäällikkö Jukka Lampinen
010 841 5417