Sähköasemakunnossapito

Ratkaisun sähköasemien tehokkaaseen omaisuuden hallintaan sekä kunnossapidon – tarkastuksien, huoltojen ja korjauksien – suunnittelemiseen, toteuttamiseen ja seurantaan.

Miksi Sähköaseman kunnossapito?

  • Suunniteltu ja kehitetty sähköasemien kunnossapitotoimintaan yhdessä alan toimijoiden kanssa
  • Yhdenmukaistaa verkkoyhtiön kunnossapitopolitiikan
  • Helppo käyttöönotettavuus
  • Kokoaa yhteen kaikki tarvittavat tiedot ja dokumentit, mahdollistaa töiden vaivattoman seurannan ja jatkokäsittelyn
  • Mahdollistaa urakoitsijoille tietojen käytön ja täydentämisen

Sähköasemakunnossapito-sovellus tarjoaa käyttäjälle ratkaisun verkkoyhtiöiden sähköasemien tehokkaaseen omaisuuden hallintaan sekä kunnossapidon – tarkastuksien, huoltojen ja korjauksien – suunnittelemiseen, toteuttamiseen ja seurantaan.

Sovellus on integroitu osaksi HeadPowerin tuoteperhettä ja siinä voi hyödyntää jo olemassa olevia sovelluksia: halutut kunnossapitotyöt voidaan kohdistaa suoraan urakoitsijalle Työnohjauksen kautta.

Joustava kunnossapitomalli

Sovelluksen avulla käyttäjä voi tehdä tarkastuksia ja huoltoja yksikköpohjaisesti sekä räätälöidä työohjeita asema- ja laitekohtaisesti. Käytettävät yksiköt perustuvat HeadPowerin asemakunnossapitoyksikköihin. Käyttäjällä on myös mahdollisuus luoda omia yksiköitä.

Sähköasemankunnossapito-sovellus pohjautuu aikaperusteiseen ylläpitoon. Käyttäjä voi valita haluamansa kunnossapitosyklin oman kunnossapitopolitiikkansa mukaisesti asema- ja laitetasoille. Eri laitetyyppien ja -asemien kunnossapitosykliä voi lisäksi räätälöidä aina laitteiden laskennallisen elinkaaren (pitoajan) loppuun saakka.

Töiden luonnissa on apuna työpohja, jonka avulla voidaan vakioida halutut tarkastus- ja kunnossapitotehtävät ja määritellä niissä käytettävät yksiköt.

Tukea kaikille kunnossapitokomponenteille

HeadPowerin Sähköasemakunnossapito-sovelluksessa hyödynnetään kansainvälistä IEC CIM -standardia. Standardi mahdollistaa sovelluksen yhteensopivuuden eri verkkotieto- ja omaisuudenhallintajärjestelmien kanssa.