20 kV kytkentöjen jännitetyökoulutus - ilmoittautuminen

Täyttämällä lomakkeen olet tehnyt sitovan ilmoittautumisen kurssille. Mikäli sinulla on ruoka-allergioita tai muuta mitä pitää ottaa huomioon, kirjoita ne “Muuta huomioitavaa” -viestikenttään.
Jos sinulla on herännyt kysymyksiä liittyen koulutukseen, ilmoittautumiseen tai laskutukseen, ota yhteyttä sähköpostitse koulutus(@)headpower.fi.

Mikäli olet tulossa kertaamaan 20 kV jännitetyökoulutusta, voit valita lomakkeen “Koulutukseen osallistuu” -monivalinnasta kohdan “Kertaaja”.
HUOM! Jotta koulutus toteutetaan, tulee osallistujia olla väh. 8 henk./koulutus (max 20 henk.).

Koulutustiedot*

Vahvistus

Täyttämällä lomakkeen olet tehnyt sitovan ilmoittautumisen kurssille. Painettuasi Lähetä-painiketta saat automaattikuittauksen ilmoittautumisestasi, jonka jälkeen sinulle lähetetään koulutusvahvistus sähköpostitse.

Peruutusehdot

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vähintään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen koulutus(@)headpower.fi, jolloin vahvistamme peruutuksen. Mikäli peruutus saapuu myöhässä, katsomme sen peruuttamatta jääneeksi ilmoittautumiseksi, ja laskutamme koulutuksen ilmoittautumisen mukaisesti. Lähetämme laskun viikkoa ennen koulutusta.

Hinta ja laskutus

Jännitetyökoulutuksen päivähinta on 315 € + ALV. Hinta on sama sekä asentajille että esimiehille. Huomaathan, että asentajien 20 kV jännitetyökoulutus on nelipäiväinen ja esimiesten kaksipäiväinen.

Jännitetyöimurointikoulutuksen hinta on 395 € + ALV. Jännitetyöimurointikoulutus on yhden päivän mittainen.

Koulutushintaan sisältyy ruokailu ja koulutusmateriaali. Osaanottajat järjestävät itse majoituksen.

Koulutukseen tarvittavat välineet

Teoriapäivässä: Sisävarustus ja muistiinpanovälineet.

Työharjotteissa: Pylvästyövarustus, henkilökohtaiset työvälineet sekä maadoitusvälineet ja jännitteenkoetin. Lisäksi 20 kV työvälineet.

Ilmoittautumislomake

 

pp.kk.vvvv