Siirtymäaika vanhan ja uuden portaalin välillä loppuu. Käyttäjät ohjautuvat automaattisesti uuteen portaaliin perjantaista 31. tammikuuta alkaen. Pääset jo nyt tutustumaan uuteen portaaliin kohdasta Lisäpalvelut / Uusi portaali tai linkillä https://portal.headpower.fi/newportal?ACCESS_UID=577&PRODUCT_NAME=NewPortal

Portaalin käyttäminen uudistuksen jälkeen ei vaadi ylimääräisiä ponnistuksia. 

— Uudesta portaalista löytyvät samat asiat kuin vanhastakin. Työt hoituvat varmasti ilman sen kummempaa portaalin opettelua, HeadPowerin palvelupäällikkö Harri Rostedt vakuuttaa.

Uuden portaalin käyttöliittymä pohjautuu samaan ulkoasuun ja ajatteluun kuin HeadPower Ohjeisto, IWM ja IWD. Mobiili edellä suunniteltavat sovellukset kulkevat kentälläkin mukana napin painalluksen päässä.

— Käyttäjän näkökulmasta on fiksuinta, että perusasiat toimivat samalla tavalla kaikissa HeadPowerin tuotteissa. Jos jokaisessa tuotteessa olisi oma erikseen kehitetty käyttöliittymänsä, se vaatisi aina uuteen sopeutumista, Rostedt sanoo.

HeadPowerin tuotteita kehitetään koko ajan niin, että ne vastaavat käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Käyttäjäkokemuksen selkeys pysyy tärkeänä tavoitteena jatkossakin.