Uudessa HeadPower Karttapalvelussa kartta-aineistot töineen ja pöytäkirjoineen kulkevat aina mukana siellä, missä niitä tarvitaan. Karttapalvelu vastaa verkonrakentamisen, -hallinnan ja -ylläpidon parissa työskentelevien tarpeisiin.

Karttapalvelu tehostaa toimintaa niin työmailla kuin toimistoissakin. Se helpottaa samalle alueelle kohdistuvien tilausten niputtamista ja aikatauluttamista. Kenttätyössä palvelu auttaa esimerkiksi niin, että lähellä olevat työt ja verkkokomponentit löytyvät sen kautta. Lisäksi Työnohjauksen töitä ja Digipöytäkirjoja voi täydentää kentältä käsin mobiililaitteilla.

— Suunnittelimme Karttapalvelun mobiili edellä, joten se toimii kaiken kokoisissa näytöissä ja kaikilla laitteilla. Ohjelma on selainpohjainen ja helppo, joten sen käyttöönotto onnistuu nopeasti, HeadPower Karttapalvelusta vastaava tuotepäällikkö Jukka Lampinen kertoo.  

Karttojen päällä voi käsitellä Työnohjauksen töiden ja Digipöytäkirjojen tietoja eli esimerkiksi lisätä niille valokuvaliitteitä tai tehdä tila- ja tarkastusmerkintöjä.  Tämä mahdollistaa paikkatietopohjaisen tehtävienhallinnan, töiden suunnittelun ja toteutuksen. Karttapalvelu helpottaa pöytäkirjoihin liittyvien puutteiden seurantaa, koska avointen puutteiden lukumäärä on suoraan nähtävillä kartalla.

Karttapalvelun aineistot ovat aina ajan tasalla ja tuoreita, sillä se käyttää Maanmittauslaitoksen taustakartta-, kiinteistöraja- ja osoitteistoaineistoja. Palveluun voi ladata yhtiökohtaisia kartta-aineistotasoja, esimerkiksi verkkotietoja tai taustakarttoja. Lisäksi Karttapalveluun voidaan kytkeä reaaliaikaisesti päivittyviä kartta-aineistotasoja muista järjestelmistä.

Yhtiökohtaiset kartta-aineistot näkyvät käyttäjille, joille on annettu niihin käyttöoikeudet. Oikeuksia voi jakaa myös yhteistyössä oleville yhtiöille kuten esimerkiksi urakoitsijoille, jolloin tiedonkulku eri toimijoiden välillä tehostuu.

Lue lisää: HeadPower Karttapalvelu

Lisätietoja antaa:
Jukka Lampinen
Tuotepäällikkö
010 841 5417
[email protected]