Uusi IWF-sovellus (Infra Work Field) korvaa Kenttälaajennuksen loppuvuodesta 2022. IWF toimii saumattomasti yhdessä IWM:n (Infra Work Manager) kanssa.

IWF:n käyttökokemus on rakennettu mahdollisimman yhdenmukaiseksi IWM:n kanssa. IWF on pääasiassa asentajan työkalu, jonka yksinkertainen käyttöliittymä sopii ihanteellisesti kenttätyöskentelyyn. Saumaton yhteys IWM:ään sujuvoittaa asentajien ja heidän esihenkilöidensä viestintää, kun ohjelmistot toimivat keskenään reaaliaikaisesti samoin periaattein. 

Uusi IWF tekee kentällä tiedon keräämisestä helpompaa ja monipuolisempaa. 
– Mm. pöytäkirja-, valokuva-, liitetiedosto- ja yksikkökäsittelyt voi tehdä IWF:ssä tarkemmin kuin edeltäjässään, mikä tekee käytöstä entistäkin sujuvampaa. Esimerkiksi yksikkökirjausten yhteydessä voidaan antaa suoraan lyhyitä selitteitä siitä, mihin kirjaus liittyy, HeadPowerin tuotepäällikkö Jukka Lampinen sanoo.

Sovelluksen kehitystyössä on ollut mukana asiakkaiden edustajia. IWF:ssä on myös huomioitu paljon toiveita, joita asiakkailla on ollut Kenttälaajennukselle. 

– IWF:n jatkokehitys ja tulee olemaan nopeampaa ja ketterämpää kuin Kenttälaajennuksen. Jatkossa voimme entistä joustavammin huomioida asiakkailta tulevat muutos- ja kehitystarpeet, Lampinen kertoo.

Tulevasta päivityksestä tiedotetaan ja ollaan asiakkaisiin yhteydessä tarkemmin loppuvuoden aikana.