HeadPower Oy:lle on 21. marraskuuta 2022 myönnetty ISO 27001:2013 -sertifikaatti. Sertifiointi osoittaa, että yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan käytäntöjä, jotka pitävät yllä hyvää tietoturvaa.

Työ sertifikaatin hankkimiseksi aloitettiin alkuvuodesta 2022. Tietoturvasertifikaatti edellyttää haltijaltaan kykyä toimia tietoturvallisesti sekä pitää yllä dokumentaatiota, jolla tehdyt toimet voidaan todentaa.

HeadPower on aina suhtautunut suurella vakavuudella tietoturvakysymyksiin, mutta sertifikaatti tekee tehdystä tietoturvatyöstä näkyvämpää ja selkeämmin dokumentoitua.

– Voi sanoa niin, että meihin on voinut aina luottaa tietoturva-asioissa. Nyt asiakkaan ei vain tarvitse luottaa pelkästään meidän sanaamme siinä, että tietoturvaamme voi luottaa, vaan asiasta on olemassa sertifikaatti, HeadPowerin liiketoimintajohtaja Timo Mutila sanoo.

ISO 27001:2013 -sertifikaatti perustuu maailmanlaajuisesti käytettyyn standardointiin, joka käsittelee tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän luomista, toteuttamista, ylläpitoa ja jatkuvaa parantamista koskevia vaatimuksia.

Työ sertifikaatin hankkimiseksi on vaatinut headpowerilaisilta paljon työtä ja sitoutumista.

– Tietoturvassa henkilöstön sitoutuminen ja vakava suhtautuminen ovat avainasioita, ja sen kaikki meillä ovat hienosti ymmärtäneet, Mutila kiittää.