HeadPower Mobiilisovellukseen on tehty päivitys, joka sujuvoittaa apin käyttöä.  Muutokset koskevat etusivun Digipöytäkirja- ja Työnohjaus-välilehtiä.

Etusivun Digipöytäkirja-välilehdellä näkyy nyt punaisella korostusvärillä, jos pöytäkirjassa on puutteita. Myös puutteiden lukumäärä selviää samasta näkymässä. Lisäksi Digipöytäkirja-välilehden näytettäviin tietoihin on lisätty pöytäkirjan kuvausteksti, joka nopeuttaa oikean pöytäkirjan löytämistä.

— Toive kuvaustekstistä tuli asiakkaaltamme, joka kaipasi helpotusta pöytäkirjojen tunnistamiseen Mobiilisovelluksessa. Arvostamme asiakkaidemme palautetta tuotteiden käytöstä, ja otamme sen aina mahdollisuuksien mukaan huomioon päivityksissä, HeadPowerin palvelupäällikkö Harri Rostedt sanoo.

Kaikki työt näkyvät tästä lähtien etusivun Työnohjaus-välilehdellä. Aiemmin välilehden käyttö edellytti Karttapalvelu-tuotteen käyttöoikeutta ja töistä näkyivät vain ne, joihin oli merkitty sijaintitiedot. Nyt välilehden käyttöön riittää se, että asiakkaalla on käyttöoikeus Työnohjaus-sovellukseen.