Tiesitkö, että alkuvuodesta lisäsimme suosittuun Maastosuunnittelu-sovellukseemme maksuttomat taustakartta- ja kiinteistöraja-aineistot koko Suomen alueelta? Toimme tuotteeseen lisäksi täysin uutena ominaisuutena Tarkastuslista-toiminnon helpottamaan eri työvaiheiden ja lupa-asioiden aikataulutusta, hallintaa ja muistamista.

Nykyinen Maastosuunnittelu-sovelluksemme tarjoaa suunnittelijalle työkalut mm. maastosuunnitelmien, karttojen, maankäyttösopimusten ja korvauslaskelmien tekoon. Kiinteistöjen perus- ja omistajatiedot voi sovelluksen kautta hakea helposti ja kustannustehokkaasti suoraan kartan päältä aina sopimuksille asti. Maanomistajatiedot haetaan Väestörekisterikeskuksen Väestötietojärjestelmästä, jossa tuoreimmat henkilöiden yhteystiedot ovat yhdistettyinä Maanmittauslaitoksen lainhuutotietoihin. Maankäyttösopimuksien ja korvauslaskelmien laatiminen Maastosuunnittelu-sovelluksella onnistuu näin todella kätevästi.

Maastosuunnittelu-sovelluksen uudistuksen yhteydessä myös tuotteen hinnoittelu uudistettiin entistäkin kilpailukykyisemmäksi:

Maastosuunnittelun voit ostaa käyttöön yhdelle käyttäjälle 750€ kertamaksulla ja 200€/kk käyttömaksulla ALV 0%.

*Aloitusmaksu sisältää 2h etänä netin yli pidettävää käyttökoulutusta tuotteen käyttäjälle.
Kuukausittainen käyttömaksu sisältää lisäksi maksuttoman käyttäjätuen arkisin klo 8-16.
*Maanomistajatietojen Väestötietojärjestelmä-rekisterihauista veloitetaan pieni erillismaksu per tehty haku
*Useamman käyttäjän tarpeeseen teemme erillisen tarjouksen. Tällöin yksikköhinnat luonnollisesti laskevat huomattavasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai käy lukemassa lisää: Maastosuunnittelu