HeadPower AR -sovelluksen uusi päivitys tuo mukanaan muun muassa entistä paremmat 3D-mallit ja toimimisen myös Applen laitteilla.  

HeadPower AR antaa mahdollisuuden nähdä jo suunnitteluvaiheessa, miltä muuntamot ja jakokaapit näyttävät oikeassa ympäristössä. Jo ensimmäisessä versiossa suunnitelmat sai tallennettua kuvina, mutta uudessa päivityksessä mukaan tuotiin myös videokuvan tallentamisen mahdollisuus. 

– Meille tuli käyttäjältä toive videokuvan tallentamisesta suoraan sovelluksesta, minkä sitten päädyimme toteuttamaan. Yleensäkin otamme mielellämme vastaan kaikki asiakkaiden palautteet ja toiveet, HeadPowerin tuotepäällikkö Toivo Nivala sanoo.  

Sovelluksen uudessa versiossa komponenttien värin ja koon vaihtaminen onnistuu milloin tahansa. HeadPower AR:n tuottamien 3D-mallien laatua on myös parannettu, joten lopputulokset näyttävät asteen verran realistisemmilta.  

Ensimmäinen versio sovelluksesta toimi vain Android-laitteilla, mutta uusimman päivityksen myötä HeadPower AR toimii myös iOS-maailmassa. Sovelluksen voi käydä hakemassa Google Play -kaupasta ja App Storesta. Ilmaiseen sovellukseen kirjaudutaan käyttäen HeadPower-portaalin tunnuksia.