Digipöytäkirjojen 22.8. julkaistun päivityksen myötä Digipöytäkirjat-tuotteen Käyttöönottotarkastuspöytäkirjojen käytöstä on tullut entistäkin selkeämpää. Mittauspöytäkirja on nyt yhdistetty osaan käyttöönottotarkastuspöytäkirjoja, joten käyttäjän ei tarvitse tehdä liitosta erikseen.

– Aiemmin mittauspöytäkirja liitettiin erikseen ja käyttäjän piti siirtyä näkymien välillä tehdessään käyttöönottotarkastusta. Nyt nämä askeleet jäävät pois, mikä selkeyttää ohjelmiston käyttöä, HeadPowerin tuotepäällikkö Jussi Pekkarinen sanoo.

Muutos koskee pöytäkirjoja TP022 PJ – Kaapelin ja jakokaapin käyttöönottotarkastuspöytäkirja; TP031 KJ – Ilmajohdon käyttöönottotarkastuspöytäkirja sekä TP032 KJ – Kaapelin ja haar.kaapin käyttöönottotarkastuspöytäkirja.

Lisäksi on tehty päivityksiä käytettävyyden parantamiseksi. Päivityksiä on tullut muun muassa järjestelmästä lähtevien sähköpostien oletussisältöihin, pöytäkirjan liittämiseen toiseen järjestelmään sekä puutteiden esittämiseen niin Pöytäkirjat-sivulla kuin pöytäkirjan sisälläkin.

Lisätiedot:
Jussi Pekkarinen
[email protected]